• TEHO SPORT PALAUTUSJUOMAT

    TEHO Sport palautusjuomat on valmistettu kotimaiseen laktoosittomaan lähimaitopohjaan Osuuskunta Maitomaalla Suonenjoella. Tuoteperheestä löytyy erilaisia tuotteita harjoituksesta ja tarpeesta riippuen, kuten runsasproteiinisia, vähäsokerisia sekä kestävyysharjoitteluun tarkoitettuja tuotteita. Runsas proteiiniset juomat sisältävät 28g proteiinia per pakkaus ja vain 8g/dl hiilihydraatteja. Kestävyysharjoitteluun tarkoitetut juomat sisältävät 50g hiilihydraatteja ja 17g proteiinia per pakkaus.

    TEHO Sport tuoteperheen voimaharjoitteluun tarkoitettu TEHO Sport Suklaa + Kreatiini palautusjuoma on markkinoiden ensimmäinen kreatiinia sisältävä maitopohjainen palautusjuoma. Tuotteessa on 1g kreatiinia ja 26g proteiinia. Kreatiini muun muassa parantaa fyysistä suorituskykyä lihasvoimaa vaativissa harjoitteissa, tehostaa lihasten kasvua harjoitusten jälkeen ja nopeuttaa palautumista aerobisista harjoituksista. Sen sisältämän kreatiinin ansiosta saat entistäkin enemmän tehoa treeneihisi!

    Tuoteperheen tuorein lisäys on voimaharjoitteluun tarkoitettu TEHO Sport Toffee, joka ei sisällä lainkaan lisättyä sokeria. Tuotteen sokeripitoisuus tulee ainoastaan maidon luontaisesti sisältämästä sokerista ja sen makeuttamiseen on käytetty makeutusaineita. TEHO Sport Toffee sisältää 28g proteiinia ja vain 4,9g/dl hiilihydraatteja.

    KESTÄVYYSHARJOITTELUUN

    VOIMAHARJOITTELUUN